Informasjon

Ved støtte fra Ungdom og Fritid vil vi gladelig kunne meddele at Down Under Ungdomsklubb arrangerer datatreff i påskeferien "E-Kultur 2022", som skal holde til ved Karmøy Kulturhus, 15-17. april 2022. Vi håper å skape gode minner i påskeferien, med konkurranser, middag hver dag vil deles ut til de som måtte ønske det, og ja... alt er gratis! Vi har plass til 40 stk.

Hva er E-Kultur?

DDown Under Ungdomsklubb arrangerer årlig et datatreff av og for alle over 13 år. Vi tar datakultur på alvor, og ønsker å tilrettelegge for at datainteresserte ungdommer kan samles og ha det gøy. Vi skaper liv, god stemning, arrangerer spillkonkurranser og scenekonkurranser./p>

Vakthold

TTo vakter til enhver tid. Vakter er tilstede hele tiden, men går på 6 timers skift og er synlige med refleksvest. Type adgangskontroll til arrangementet vil være digitalisert i form av at deltaker må skrive inn personlig kode ved inn og utgang av lokalet.

Overnatting

Overnatting foregår i sovesalen (minisal). Vi vet av erfaring at deltakere sover til forskjellige tider, slik at det aldri vil være mange sovende deltakere i sovesalen på samme tid. I salen merkes det opp en sikkerhetssone rundt nødutgangene hvor det ikke skal forekomme soving. I tillegg har vaktene fokus på å vekke og flytte personer som hindrer fri ferdsel til nødutgangene.

Rusfritt arrangement

Vi har nulltoleranse for rus. Det er vil være kontinuerlig vakthold av voksne i salen! Dersom en deltaker under 18 år er ruset så vil foreldre bli kontaktet for å hente, og dersom en deltaker over 18 år er ruset så vil politiet bli kontaktet.

Aldersgrense

FFra 13 år og oppover. Hvis ditt barn fyller 13 år i løpet av året, så er han/hun hjertelig velkommen på LAN hos oss, men det er opp til foreldre om de får lov og hvor lenge de får være!

Lokasjon

Karmøy Kulturhus, Rådhusvegen 71, 4270 Åkrehamn
Inngang: Hovedinngang ved Karmøy Kulturhus
Kontaktperson: Glenn Roger Mardal - grm01@karmoy.kommune.no, tlf : 93477016